Netanyahu'dan İstanbul saldırısına kınama

İsrail Başbakanı Netanyahu, İstanbul'daki terör saldırısını kınadı

Sonhaberler | Haber Merkezi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İstanbul’da düzenlenen terör saldırısını kınadı.

İsrail Hükümeti haftalık olağan kabine toplantısında konuşan Netanyahu, “İsrail, İstanbul’da düzenlenen terör saldırılarını kınamaktadır.” dedi.

Türkiye’den de İsrail’de düzenlenen “terör saldırılarını” kınama talebinde bulunan Netanyahu, “Terörü önlemenin yolu tutarlı bir duruş ve karşılıklı dayanışma ile olur.” ifadelerini kullandı.

İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin’in ofisinden de daha önce yapılan açıklamada, İstanbul’daki terör saldırısı kınanmıştı.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye