Nedim Şener: Türkiye'de kaos stratejisi devreye sokulacak

Gazeteci Yazar Nedim Şener, Türkiye'de kaos stratejisinin devreye sokulduğunu ileri sürdü.

This browser does not support the video element.

Habertürk ekranlarında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Hürriyet yazarı Nedim Şener, Türkiye'de kaos stratejisinin yürüdüğünü ve bu sürecin tetiklenmeye başlandığını söyledi. Veyis Ateş'in sunumuyla ekranlara gelen Habertürk Gündem programında konuşan SuperHaber programcısı Nedim Şener önemli uyarılarda bulundu. Camilerde müzik ve Hrant Dink Vakfına tehdit provokasyonlarıyla ilgili konuşan Şener, ''Belli süreçler Türkiye'de tetiklenmeye başlandı. Herkes hazır olsun. Alarm zilleri çalıyor...'' dedi.

Birilerinin provokasyon peşinde olduğunu belirten Nedim Şener, koronavirüsün bile iç kaosa dönüştürülmeye çalışıldığına ve tıpkı 2007 gibi bir provokasyon sürecine girildiğine dikkat çekti.

İşte Şener'in o açıklamaları: Türkiye’de gerçekten bir kaos stratejisinin yürüdüğüne kanaat getirdim. Hrant Dink Vakfı’nın posta adresine Konya’dan birisi bir tehdit mesajı gönderiyor. Hem vakfı tehdit ediyor hem Hrant Dink’in eşini ve avukatını öldürmekle tehdit ediyor. Aynı gün başka bir olay oluyor. Kuzguncuk’daki kilisenin haçını söküyorlar.Bu birileri tarafından çok ilginç bir şekilde gündeme dolduruldu. Ben olayı paylaştım hemen soruşturma başlatıldı, bakanlar üst üste açıklama yaptı. Olay açığa kavuştu, ilginçtir. Şahsın Konya’da bir ortaokulda bir seramik işçisi olduğu ortaya çıktı.

Gelinim Mutfakta 23 Şubat 2024 Puan Durumu Tablosu Hayatta Her Şey Var 5 Şubat son bölüm izle Doya Doya Moda puan durumu kim elendi 7 Ekim 2022 Zahide Yetiş 25 Mart Cuma kim kazandı, puanlar? Müge Anlı Canlı izle 13 Aralık 2021 Pazartesi Gelinim Mutfakta Tülay, Havvanur kimdir, nerelidir