Napoli evinde galip geldi

- Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki rakibi Napoli, Serie A'da sahasında Bologna'yı 3-1 yenerek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi


ROMA (AA) - İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 4. haftasında Napoli, sahasında Bologna'yı 3-1 yendi ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki rakibi Napoli, Serie A'nın 4. haftasında San Paolo Stadı'nda Bologna'yı konuk etti.

Hakem Daniele Doveri'nin yönettiği müsabakanın 14. dakikasında Jose Callejon'un golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi takım, devreye bu skorla üstün şekilde girdi.

Konuk ekip Bologna, 56. dakikada Simone Verdi ile skora 1-1'lik eşitliği getirdi. Bu dakikadan sonra baskısını arttıran ev sahibi ekip, oyuna sonradan giren Polonyalı golcüsü Arkadiusz Milik'in 67. ve 78. dakikalarda attığı gollerle galibiyete uzandı.

Bologna'yı 3-1 mağlup eden Napoli, puanını 10'a çıkartarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Serie A'nın 4. haftasında şu ana kadar oynanan maçlarda Milan, deplasmanda Sampdoria'yı 1-0 yenerken, Lazio da sahasında Pescara'yı 3-0 mağlup etti.

Taksim Meydanı miting alanı değildir Türkiye de davaya müdahil Yüksek İstişare Kurulu'ndan 'Yeni Anayasa' mesajı Taksim ısrarında polisler yaralandı FED altıncı kez aynı kararı aldı Meral Akşener koltuğu resmen devretti