Mustafa Sarıgül 2019'da aday

Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 2019 yerel seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı; ancak nereden aday olacağını söylemedi

Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, tekrar siyasete gireceğinin sinyallerini vererek, “Yurttaşlarımız beni nerede görmek istiyorlarsa, ben o noktada hizmet etmek istiyorum” dedi. 

Van’da yaşanan depremin ardından Şişli Belediyesi tarafından yaptırılan Van-Şişli Öğretmenevini ziyaret eden Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer ve Van-Şişli Öğretmenevi Müdürü Sinan Aldemir tarafından karşılandı. Öğretmenevi önünde Sarıgül’e deprem sonrasında Van’a yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür plaketi sunan Yavuzer, “Elim Van depreminde onlarca öğretmenimizi kaybettik. Depremde hayatını kaybeden öğretmenlerimizin anısına Van-Şişli Öğretmenevini ilimize kazandırdığı için kendisine binlerce kez teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmalarında siyasete tekrar gireceğinin de sinyallerini veren Sarıgül, “Ben yıllardan beri siyasi çalışmaların içerisindeyim. Gerçekten hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden çalışmalarıma özen gösterdim. Bugünden sonra da nereye gideceğimizin kararını, bizim yaptığımız çalışmalar ve yurttaşlarımızın takdir duygusu gösterir. Yurttaşlarımız beni nerede görmek istiyorlarsa, ben o noktada hizmet etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu