Muğla-Denizli yolunda servis ve otobüs kazası

Muğla-Denizli yolu son dakika: Turistleri taşıyan otobüs ile öğrencileri taşıyan minibüs çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre bir kişi öldü, en az 35 kişi de yaralandı.

Muğla-Denizli yolu üzerinde turistleri taşıyan otobüs ile öğrenci servisi çarpıştı. İlk belirlemelere göre kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi ise yaralandı.

Bodrum'dan aldığı Ukraynalı turistleri Denizli'ye götüren Aziz Çağlar yönetimindeki tur otobüsü, Muğla-Denizli kara yolu Yaraş mevkisinde karşı şeride geçerek, Cihan Duran idaresindeki öğrenci servisiyle çarpıştı.

Muğla-Denizli yolu son dakika servis-otobüs kazası: Ölü ve yaralılar var

Tarlaya devrilen otobüsün sürücüsü Çağlar kaza yerinde yaşamını yitirdi, ilk belirlemelere göre otobüs ve servisteki 35 kişi yaralandı. Yaralılar, Muğla ve Denizli'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Muğla-Denizli kara yolunda ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Ayrıntılar geliyor...

Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Krefeld’de tarihi gün: Açıktan ilk ezan okundu Enerji şirketlerinden motorin ve benzine gizli zam Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı