Morhipo.com'un özel markası People by Fabrika, Rexona ile iş birliği yaptı

İSTANBUL (AA) - Morhipo.com'un özel markası People by Fabrika, Rexona ile iş birliği yaparak 1 Nisan'a kadar sürecek bir kampanya hazırladı.Morhipo.com'dan yapılan açıklamaya göre, "People by Fabrika Rexona Invisible Black+White...

İSTANBUL (AA) - Morhipo.com'un özel markası People by Fabrika, Rexona ile iş birliği yaparak 1 Nisan'a kadar sürecek bir kampanya hazırladı.

Morhipo.com'dan yapılan açıklamaya göre, "People by Fabrika Rexona Invisible Black+White Fresh Özel Seçimleri” kampanyasında sezonun trendi siyah-beyaz ürünler yer alıyor.

Kampanya süresince bu özel seçimlerden alışveriş yapan herkese Rexona'nın siyah ve beyaz kıyafetlerde hiçbir iz bırakmayan Inbisible Black+White Fresh veya Invisible Black+White deodorantları da hediye edilecek.



Başbakan suikastçisi, şair ve aktivist çıktı Avrupa ülkesinde başbakana suikast Yeni Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat paşalarını affetti "Bürokratik vesayete izin vermeyeceğiz" Selahattin Demirtaş'a 42 yıl hapis cezası