Monaco, Zenit'e 3-1 yenildi

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Fransa Birinci Futbol Ligi ekibi Monaco, hazırlık maçında Rusya'nın Zenit...

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Fransa Birinci Futbol Ligi ekibi Monaco, hazırlık maçında Rusya'nın Zenit takımına 3-1 mağlup oldu.

İsviçre'nin Montrö kentindeki Chailly Stadı'nda oynanan maçta Monaco, 31. dakikada yıldız futbolcusu Radamel Falcao'nun attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Zenit ise 5 dakika içinde 3 gol buldu. 46 ve 48. dakikalarda Luka Djordjevic, 50. dakikada ise Alexandr Kerzhakov ile Monaco filelerini havalandıran Rus ekip, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Fenerbahçe ile Monaco arasındaki ilk maç, 27 Temmuz'da Ülker Stadı'nda oynanacak.

Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Krefeld’de tarihi gün: Açıktan ilk ezan okundu İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Enerji şirketlerinden motorin ve benzine gizli zam