Monaco, deplasmanda farklı kazandı

- Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Monaco, deplasmanda Lille'i 4-0 mağlup etti


PARİS (AA) - Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Monaco, deplasmanda Lille'i 4-0 yendi.

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Monaco, ligin 7. hafta mücadelesinde Pierre-Mauroy Stadı'nda Lille'e konuk oldu.

Maça iyi başlayan Monaco, 23. dakikada yeni transferi Stevan Jovetic'in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti.

Ataklarını sıklaştıran Monaco, 30. dakikada bir diğer yeni transferi Rachid Ghezzal'ın golüyle skoru 2-0'a getirdi ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda Monaco, Radamel Falcao'nun 48 ve 73. (penaltıdan) dakikalarda kaydettiği gollerle karşılaşmayı 4-0 kazandı.

Bu galibiyetle puanını 18'e çıkaran son şampiyon Monaco, bir maç eksiği bulunan ve 18 puanla liderliğini sürdüren Paris Saint-Germain'in ardından ikinci sırada yer aldı.

İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu