Milletvekili 2 el bombasıyla toplantıyı bombaladı

Ukrayna'da bir milletvekili köy meclisi toplantısına 2 el bombasıyla saldırı düzenledi. Saldırı anı güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı.

Ukrayna'nın Zakarpatya bölgesinde yerel meclis toplantısında bir milletvekilinin el bombaları patlatması sonucu 26 kişi yaralandı.

Ukrayna İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Zakarpatya'daki Keretskovskiy köy meclisindeki toplantıda bir milletvekili el bombaları patlattı.

Patlama sonucu ilk belirlemelere göre, 6'sı ağır 26 kişi yaralandı.

Ukrayna Güvenlik Servisinden yapılan açıklamada, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve olayın "terör" niteliğinde değerlendirildiği belirtildi.

Ukrayna basınındaki haberlerde ise olayın Keretskovskiy köy meclisindeki toplantıda 2024 bütçe görüşmeleri sırasında gerçekleştiği ifade edildi. Sergey Batrin isimli milletvekilinin, toplantıda bazı bütçe konularıyla ilgili itirazlarda bulunarak 3 el bombası patlattığı kaydedildi.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye