Meteorolojiden sağanak ve dolu uyarısı

- Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl'de sağanak ve dolu bekleniyor

Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl'de sağanak ve dolunun etkili olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Malatya, Elazığ, Tunceli, Adıyaman ve Bingöl illerini kapsayan bölge genelinde havanın parçalı, zamanla çok bulutlu olacağı aktarıldı.
Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl'de öğle saatlerinden sonra yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği belirtilen açıklamada, ilgililerin ve vatandaşların sağanak esnasında oluşması muhtemel dolu yağışlarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu Yarasanın ısırdığı adam öldü