Mesut Özil'den Almanları kıskandıracak Togg mesajı

Almanların siyasi saiklerle hedef aldığı Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk Togg'u teslim aldığı görüntüleri paylaşarak, "Hamdolsun, gurur duyuyoruz" dedi.

Türkiye'nin yeril ve milli arabası Togg ilk sahiplerini bulmaya başladı. İlk siparişin sahibi Cumhurbaşkanı Erdoğan aracını dün itibariyle teslim aldı. İkinci araç ise Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e teslim edildi. Togg teslimatlarının başlaması yankı uyandırdı. Türkiye'de ve Avrupa'da birçok vatandaş bu mutlu güne ortak oldu. 

Togg'un yollara çıkmasına sevinen isimlerden biri de Mesut Özil'di. Türkiye'nin yerli otomobili Togg'u makam aracı olarak kullanacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Mesut Özil, "Hamdolsun. Gurur duyuyoruz." dedi.

Türkiye, dışa bağımlılıkta bir zinciri daha kırdı ve yerli otomobil Togg T10X'i dünyaya tanıttı.

Yerli otomobil Togg T10X'in ilk teslimatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a takdim edilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, üzerinde Cumhurbaşkanlığı forsu olan "Gemlik" renkli Togg makam aracı ve Emine Erdoğan'a ait 34 EE 2071 plakalı "Anadolu" renkli Togg'un önünde poz vermişti.

Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil de bu gurur veren tabloyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Özil, Türkiye'nin gururu olan yerli otomobil Togg T10X'i hikayesine koydu.

Instagram hesabına koyduğu hikayesinde Özil şu ifadeleri kullandı, "Hamdolsun. Gurur duyuyoruz."

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır