Merve ve Meltem’den bronz madalya

Karate 1 Premier Lig’in üçüncü etabı Hollanda Açık’ın ikinci gün müsabakalarında kumite 68 kiloda Merve Çoban ile +68 kiloda Meltem Hocaoğlu bronz madalya kazandı.

Karate 1 Premier Lig’in üçüncü etabı Hollanda Açık’ın ikinci gün müsabakalarında kumite 68 kiloda Merve Çoban ile +68 kiloda Meltem Hocaoğlu bronz madalya kazandı.

Karate 1 Premier Lig’in üçüncü etabı Hollanda Açık, ikinci gün mücadeleleri ile devam ediyor. Almere kentinin ev sahipliği müsabakaların sabah seansında yapılan kumite elemelerinde 68 kiloda Merve Çoban ile +68 Meltem Hocaoğlu, üçüncülük maçlarını kazanarak turnuvayı bronz madalya ile noktaladı.

68 kilo elemelerinde Norveçli ve Danimarkalı rakiplerini yendikten sonra üçüncü turda İtalyan Chiara Zuanon’a 2-0 kaybeden Merve, rakibinin finale kalmasıyla bronz madalya için repesaj oynamaya hak kazandı. Bronz madalya mücadelesine 2-0’lık İngiliz Kerry Gunn galibiyeti ile başlayan 21 yaşındaki Milli sporcu, Fransız Sonia Fromager’i 1-0 yenerek üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardı.

MELTEM’İN İKİNCİ BRONZ MADALYASI

+68 kiloda mücadele eden Meltem Hocaoğlu, repesaj finalinde Avusturyalı Nathalie Reiter ile karşılaştı. Milli sporcumuz, zorlu geçen mücadeleyi 3-2 kazanarak bronz madalyayı boynuna astı. 2014’te ikinci kez Karate 1 Premier Lig mücadelesine çıkan Meltem, Paris etabından sonra Almere’de de üçüncülük elde etti; organizasyon tarihindeki beşinci madalyasını kazandı.

Turnuvada müsabakalar, akşam seansında yapılacak finaller ile sona erecek.
CİHAN

Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Krefeld’de tarihi gün: Açıktan ilk ezan okundu İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Enerji şirketlerinden motorin ve benzine gizli zam