Mersin'de 3 bin 60 şişe sahte içki ele geçirildi

MERSİN (AA) - Mersin'de düzenlenen operasyonda 3 bin 60 şişe sahte içki ele geçirildi, 4 şüpheliden biri tutuklandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

MERSİN (AA) - Mersin'de düzenlenen operasyonda 3 bin 60 şişe sahte içki ele geçirildi, 4 şüpheliden biri tutuklandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte içki üretimi yapıldığı ileri sürülen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 3 bin 60 şişe sahte içki, 407 paket kaçak sigara, 215 litre alkol olduğu değerlendirilen sıvı, bin 667 boş içki şişesi, 30 adet 30 litrelik boş bidon, 2 adet 500 litre tank, 800 içki şişesi kapağı, 4 bin içki şişesi etiketi, 2 bin 500 sahte TAPDK bandrolü, 7 bin içki şişesi kapağı koruma kılıfı, 2 adet 3 metrelik mavi ve yeşil renkli hortum, bir huni ve 2 adet pompalı tüfek ele geçirdi.

Gözaltına alının şüpheliler Z.B, C.A, M.K.B. ve E.A, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Z.B tutuklandı, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.




Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Krefeld’de tarihi gün: Açıktan ilk ezan okundu İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Enerji şirketlerinden motorin ve benzine gizli zam