Meral Akşener geri dönüyor

İYİ Parti'den istifa ettiğini açıklayan Meral Akşener'in istifasını geri aldığı ve Olağanüstü Kongre'de aday olacağı ileri sürüldü. İYİ Parti Genel Başkanlığı...

İYİ Parti'den istifa ettiğini açıklayan Meral Akşener'in istifasını geri aldığı ve Olağanüstü Kongre'de aday olacağı ileri sürüldü. İYİ Parti Genel Başkanlığı için yeniden aday olacak Meral Akşener'in 'katı şartlarla' koltuğuna geri döneceği kaydedildi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde partisinin liderliğini bırakacağını söylemişti.

Bu açıklama sonrasında Meral Akşener, İP delegelerinin tek adayı olarak gösterildi ve geri dön çağrıları yapıldı. Kararının kesin olduğunu ifade etse de güçlü liderlik vaadi, Akşener'i sözünden döndürdü.

"AKŞENER DUYARSIZ KALMAYACAK"
Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya dönüşün kesinleştiğini "Anlaşılan o ki teşkilatın ve delegenin talebine Akşener duyarsız kalmayacak. Geri dönerken de bazı katı şartlarını da saklı tutacak." şeklinde duyurdu.

Meral Akşener Twitter hesabından aday olmayacağını böyle duyurmuştu;

Değerli dava arkadaşlarım,

Kurultayımızda aday olmama konusundaki kararım kesindir.

— Meral Akşener (@meral_aksener) 25 Temmuz 2018

Tüm arkadaşlarımı partimizin önündeki kurultay sürecine ve partimizin geleceğine yön verecek yeni yönetimini belirlemeye odaklanmaya davet ediyorum. Şimdiden aday olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Saygılarımla.

— Meral Akşener (@meral_aksener) 25 Temmuz 2018
İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti