Meksika'da havai fişek deposu havaya uçtu

Meksika'da havaya uçan havai fişek deposu 12 kişinin ölümüne neden oldu. Ölenlerin beşi çocuk.

Meksika'nın orta kesimindeki bir kasabada bulunan havai fişek deposunda meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 12 kişi yaşamını yitirdi, 30 kişi yaralandı. Puebla eyaleti yönetiminden yapılan açıklamaya göre, Chilchotla Belediyesine bağlı San Isidro kasabasında, 15 Mayıs'ta düzenlenecek dini gün kutlamaları için depolanan havai fişeklere maytap atılması sonucu patlama meydana geldi.

Patlamada ilk belirlemelere göre 5'i çocuk 12 kişi hayatını kaybederken, 30 kişi de yaralandı. Meksika'nın başkenti Meksiko'da, aralık ayında bir havai fişek mağazasında meydana gelen patlamada da 31 kişi ölmüş, 70'ten fazla kişi de yaralanmıştı.

Alınan yetersiz güvenlik önlemleri ve havai fişek mağazaları ile depoların yetersiz denetimi, ülke genelinde bu tür kazaların yaşanmasına yol açıyor.

İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu