Maltepe'deki silahlı saldırı

- Silahlı saldırıda yaralanan şarkıcı Doğanay, şüphelinin husumetli olduğu S.A. olduğunu iddia etti

İSTANBUL (AA) - Maltepe'de uğradığı silahlı saldırıda yaralanan Türk Halk Müziği sanatçısı Gökhan Doğanay, şüphelinin husumetli olduğu S.A. olduğunu iddia etti.

Hastanede ifadesine başvurulan Doğanay, kendisine silahlı saldırı düzenleyen kişinin aralarında daha önceden husumet bulunan S.A. olduğunu iddia etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli olduğu iddia edilen S.A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

- Olay

Doğanay, sahne aldığı eğlence mekanından ayrıldıktan sonra D-100 Karayolu Maltepe Köprülü Kavşağı Edirne yönünde seyir eden otomobildeyken açılan ateşle yaralanmış, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Kırkpınar sonuçları belli oldu Emniyet kararnamesi yayımlandı Meteoroloji uyardı çöl sıcakları geliyor Togg’dan Sıfır Faizli Kredi Kampanyası