Kütahya'da "ByLock" operasyonu

- Kütahya'da "ByLock" kullandıkları belirlenen 2'si kadın 4 kişi yakalandı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 2'si kadın 4 kişi gözaltına alındı.

Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PYD soruşturması kapsamında, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları belirlenen İ.K, R.E, A.D. ve Ü.D.K.T. gözaltına alındı.

Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından Kütahya Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye