Kütahya demokrasi nöbetine devam ediyor

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, halkın takdirini kazanan Doğan, Bayat, Boz ve Köse'ye plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki demokrasi nöbetine, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı İstanbul'da sokağa çıkan ve verdikleri mücadelelerle büyük yararlılıklar gösteren 4 vatandaş da katıldı.

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminde gösterdikleri cesaret nedeniyle halkın gönlünde taht kuran Metin Doğan, Safiye Bayat, Şerife Boz ve Mehmet Köse Cumhuriyet Meydanı'nda Tavşanlı halkıyla buluştu.

Atatürk Havalimanı'nda tankın önüne yatan Metin Doğan, o gecede yaşadıklarını anlattı.
Darbe girişimine sevinenlerin hep mazlumları sömürenler olduğunu, üzülenlerin ise mazlumlar olduğunu ifade eden Doğan, "Yüz binler ölmesin ben öleyim dedim. Bunu herkes yapabilir. Allah bana yardım etti. Allah bana o gece için bana bir rol biçti ve bu rol nedeniyle Allah'a şükrediyorum." dedi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, halkın takdirini kazanan Doğan, Bayat, Boz ve Köse'ye plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.
İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu