KPSS sonuçları açıklandı

- 2018-Kamu Personel Seçme Sınavı lisans (genel yetenek-genel kültür, eğitim bilimleri, alan bilgisi) ve öğretmenlik alan bilgisi testi sonuçları açıklandı - Adaylar sonuçlara ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden ulaşabilecek

ANKARA (AA) - Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2018-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans (genel yetenek-genel kültür, eğitim bilimleri, alan bilgisi) ve öğretmenlik alan bilgisi testi (ÖABT) sonuçları açıklandı. Adaylar, sonuçları ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden öğrenebilecek.

ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 2018-KPSS lisans (genel yetenek-genel kültür, eğitim bilimleri, alan bilgisi) ve ÖABT değerlendirme işlemleri tamamlandı.

Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ulaşabilecek.

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü