Kocaeli'de cinayet ve yaralama

- Kandıra ilçesinde, bir işletme sahibini tabancayla öldüren, kendi eşini de yaralayan kişi gözaltına alındı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, bir işletme sahibini tabancayla vurarak öldüren ve kendi eşini de yaralayan kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Akdurak Mahallesi'ndeki unlu mamulleri işletmesine giren H.Y, eşi Ü.Y. ile iş yeri sahibi C.T'ye tabancayla ateş etti.

İş yeri sahibi C.T. olay yerinde yaşamını yitirdi, ağır yaralanan kadın ise Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayın ardından tabancasıyla polis ekiplerine teslim olan H.Y. gözaltına alındı.


Sözleşmeli personelin ücret tavanlarına zam 2024-KPSS Branş Bazında Sıralamalar Güncellendi Peugeot 3008'in hybrid modeli eylülde geliyor Şehit sayısı 8'e yükseldi Konut bir yatırım aracı olmaktan çıkarılmalı Elon Musk'ın yapay zekası kontrolden çıktı