Kilis'e roketli bir saldırı daha

Terör örgütü sınırın Suriye tarafından Kilis'e bu akşam da roketli saldırı düzenledi. Saldırıda ilk belirlemelere göre can kaybı veya yaralanma vakası yok.

Terör örgütü YPG/ Pkk mensupları Türkiye'yi hedef almaya devam ediyor. Suriye'nin kuzeyinden Kilis'te bulunan Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine 3 roket atıldı.

Roketler sınır kapısı yakınında boş araziye isabet etti. Saldırıda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, bölgede güvenlik önlemleri artırıldı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Kilis Valiliği, sınır hattına roketli saldırı düzenlendiğini açıkladı. Açıklamada saldırıda herhangi bir can kaybının yaşanmadığını belirtilerek "Terör Örgütü tarafından 22.11.2022 tarihinde saat 21.25 sularında Tel Rıfat bölgesinden atılan 3 adet Çok Namlulu Roketatar (ÇNRA) Kilis'te sınır hattına düşmüştür. Herhangi bir can kaybımız ve yaralımız bulunmamaktadır" denildi.

İki gün önce Karkamış'a düzenlenen roketli saldırıda 5 yaşındaki bir çocuk ile 22 yaşındaki bir öğretmen hayatını kaybetmişti.

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak