Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinden çok memnun

Alman Meclisi'nde terör örgütü YPG flamasını sallayarak Türkiye'nin tepkisini çeken Sevim Dağdelen, Kılıçdaroğlu'nun kendisini ziyaretten son derece memnun olduğunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eleştirilerini ise kabul etmediğini söyledi.

Almanya'da terör örgütü PKK için güzellemeler yapan Sevim Dağdelen, Kılıçdaroğlu'nun kendisini ziyaret etmesi üzerine gelen eleştirileri reddetti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya ziyareti kapsamında Türk asıllı siyasetçi Sevim Dağdelen ile bir araya gelmişti.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın da tepki gösterdiği ziyarete ilişkin Dağdelen'den açıklama geldi.

Alman meclisinde terör örgütü YPG'nin paçavrasını açacak kadar terör sevici olan Sevim Dağdelen, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini ziyaret etmesinin normal olduğunu dile getirdi.

Eleştirileri kabul etmeyen Dağdelen, Başkan Erdoğan'ın eleştirilerini kabul etmedi.

Meteoroloji uyardı çöl sıcakları geliyor Kırkpınar sonuçları belli oldu 2024-KPSS Branş Bazında Sıralamalar Güncellendi Togg’dan Sıfır Faizli Kredi Kampanyası Otomotiv ihracatında tarihi rekor Konut bir yatırım aracı olmaktan çıkarılmalı