Kılıçdaroğlu, Erodğan'ı duymamış gibi yaparak mağdur gazileri kullandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mağdur gaziler konusundaki açıklamasını duymamış gibi yaparak konuyu hükümeti eleştirmek için kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında mağdur emekli gazilere yönelik beklenen açkılamayı yapmış, sorunlarının çözüleceğini söylemişti. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dinledikten sonra grup toplantısı konuşmasını yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın söylediklerini duymamış gibi yaparak açıklamalarda bulundu. 

Kılıçdaroğlu, mağdur gaziler konusunda Erdoğan'ın açıklamasına rağmen, sorun hala duruyormuş gibi yaparak, mağduriyeti hükümeti eleştirmek için kullandı.

Kılıçdaroğlu, emekli gazilerin SGK tarafından mağdur edildiğini belirterek, mağduriyetin giderilmesi gerektiğini savundu. Ancak bu konuşmayı yaptığı esnada sorunun çözümü için zaten gerekli adımların atıldığını da biliyordu. 

Meteoroloji uyardı çöl sıcakları geliyor Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Kırkpınar sonuçları belli oldu Emniyet kararnamesi yayımlandı Togg’dan Sıfır Faizli Kredi Kampanyası Muhittin Böcek tutuklandı