Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Pozantı-Tarsus Otoyolu Pozantı Güney kavşağı-Tekir kavşağı...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Pozantı-Tarsus Otoyolu Pozantı Güney kavşağı-Tekir kavşağı 9-10. kilometreleri arasında heyelan önleme çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü veriliyor.

Milas-Bodrum yolunun 7. kilometresinde (Baharlı kavşağı) farklı seviyeli kavşak yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara-Kırıkkale yolunun 17-18. kilometreleri arasındaki duvar kazı ve imalat çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bu kesiminde Ankara-Kırıkkale istikametinde en sağ şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer iki şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Yıldızeli-Sivas Devlet Yolu'nun 20-21. kilometreleri arasında yapılan yol yenileme çalışmaları nedeni ile sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Alaca-Yozgat yolunun 1-2. kilometreleri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle daralma oluşan yolda ulaşım her iki yönünden kontrollü sağlanıyor.



Erdoğan-Miçotakis görüşmesi dış basında Sinan Ateş cinayetinde yeni görüntüler Kazak Bakan eşini öldürmekten suçlu bulundu Kripto parada kaldıraç işlemi yasaklanıyor Yürüyüşteki küçük bir değişim hayatınızı etkiliyor Bakan Şimşek alınan tasarruf kararlarını açıkladı