Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Kumluca-Kemer-Antalya devlet yolunun 20. kilometresinde meydana...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Kumluca-Kemer-Antalya devlet yolunun 20. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Uzun ve ağır tonajlı araçlar Antalya-Korkuteli-Elmalı güzergahına, diğer araçlar ise Adrasan-Olympos turizm yoluna yönlendiriliyor.

Beyşehir-Isparta yolunun 25-30. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Doğankent-Torul yolunun 4-36. kilometrelerinde bulunan Günyüzü-2, Günyüzü-1, Elceğiz, Taşlıca, Kürtün, Özkürtün ve Kirazlık tünellerinde bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle bugün ve yarın 08.00-17.00 saatlerinde ulaşıma tek şeritten kontrollü izin verilecek.

Manisa-İzmir yolunun 17-18. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü araç trafiğine kapatılarak ulaşım diğer şeritten gerçekleştirilecek.

Artvin-Şavşat yolunun 35. kilometresindeki heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat paşalarını affetti Tamamen dondurulmuş beyin tekrar çalıştırıldı Aracını ilana koyan pişman olup geri çekiyor Erkan Yolaç hayatını kaybetti Aile hekimlerine yeni ilaç yazma yetkisi Birine beraberlik yetiyor, diğerine galibiyet şart