Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu Çubuk-1 Baraj...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu Çubuk-1 Baraj Köprüsü'ndeki üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle yolun 7-8. kilometreleri Havalimanı-Karapürçek kavşakları yönü 27 Eylül'e kadar araç trafiğine kapatılacak. Bu mevkide ulaşım karşı yönden gidiş-geliş olarak gerçekleştirilecek.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Konya-Çankaya kavşaklarındaki yapım çalışması dolayısıyla 4. kilometrede Konya-Çankaya kavşakları yönünde 28 Eylül'e kadar araç geçişine izin verilmeyecek, ulaşım karşı yönden gidiş-geliş olarak sağlanacak.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Aydın yönü 1-7. kilometrelerinde üstyapı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapılacağından 10 Eylül'e kadar yol trafiğe kapatılacak, ulaşıma güvenlik şeridinden izin verilecek.

Artvin-Şavşat devlet yolunun 24-25. kilometrelerindeki heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Ilgaz-Korgun-Çankırı yolunun 14-18. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir tarafı trafiğe kapatıldı, ulaşım yolun diğer tarafından iki yönlü olarak sağlanıyor.

Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Krefeld’de tarihi gün: Açıktan ilk ezan okundu İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Ekmek spekülatörleri yeniden devrede Türkiye'nin kredi notu yükseldi