Karabük'te FETÖ operasyonu

Karabük'te, FETÖ ile irtibatlı olduğu belirlenen yurdun eski binasında, çok sayıda kitap ile boş iki mühimmat sandığı bulundu

KARABÜK (AA) - Karabük'te darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olduğu belirlenen öğrenci yurdunun eski binasında, çok sayıda kitap ve boş iki mühimmat sandığı ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde, FETÖ ile irtibatlı olduğu belirlenerek kapatılan Özel Işık Yükseköğrenim Öğrenci Yurdunun, Safranbolu ilçesinde bir süre önce terk edilen binasında polis arama yaptı.
Binada FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e ait çok sayıda kitap ile boş iki mühimmat sandığı bulundu. Çoğunluğu binanın bahçesine atılmış kitaplar arasında, Sun Tzu'nun yazdığı "Savaş Sanatı" dikkati çekti.
Kitaplara ve mühimmat sandıklarına el konulmasının ardından mühürlenen binanın önünde polis ekipleri de önlem aldı.
İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında