Kadınlar Özgecan Basketbol Turnuvası

- Canik Belediyespor: 68 - Adana ASKİ: 56


MERSİN (AA) - Kadınlar Özgecan Basketbol Turnuvası'nda, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Canik Belediyespor, Adana ASKİ'yi 68-56 yendi.

Edip Buran Spor Salonu'ndaki karşılaşmaya etkili başlayan Adana ASKİ, ilk 5 dakikayı 10-7 önde geçti. Daha sonraki dakikalarda başa baş geçen mücadelede ağırlığını hissettiren Canik Belediyespor, ilk periyodu 15-14 önde kapattı.

İkinci periyotta Gamze Zeren'in üst üste bulduğu sayılarla öne geçen Adana ASKİ, soyunma odasına 32-27 önde girdi.

Mücadeleyi bırakmayan Canik Belediyespor, üçüncü periyotta Victoria Mirchova ve Elina Babkina ikilisinin attığı sayılarla son çeyrek öncesi skoru 50-45 lehine çevirdi.

Son periyotta da üstünlüğünü sürdüren Canik Belediyespor, karşılaşmadan 68-56 galip ayrıldı.

Adana ASKİ'de 19 sayı atan Kübra Erat, maçın en skorer ismi oldu. Canik Belediyespor'dan Mirchova da 11 sayı üretti.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye