Jandarmaya Saldırı Polisi Harekete Geçirdi

Polis, Aksaray- Adana karayolunda bariyerler oluşturup önlem aldı.

Niğde'nin Ulukışla İlçesi'nde otoyolda yol kontrolü yapan jandarmaların üzerine ateş açıp, ilk belirlemelere göre 1 polis memuru ile 1 astsubay şehit eden 1 kamyon sürücüsünü öldüren, 6 askeride yaralayan saldırganların Aksaray'a kaçma ihtimali üzerine polis alarma geçti. Polis, Aksaray- Adana karayolunda bariyerler oluşturup önlem aldı. 

Saldırı Ulukışla-Adana otoyolu 7'nci tünel çıkışı Cebelli viyadüğünde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İddiay göre Ulukışla yönünde giden gaspedildiği öne sürülen 55 K 088 plakalı kamyonetten uzun namlulu silahlarla yol kontrolü yapan jandarma timlerinin üzerine ateş açıldı. Saldırıda 1 polis memuru ve 1 astsubay şehit oldu. 1 Kamyon sürücüsü hayatını kaybetti 2' si ağır 4 askerin yaralandığı bildirildi. Saldırının ardından Aksaray yönüne kaçan ve içerisinde Suriyelilerin olduğu iddia edilen kamyonetin yakalanması için jandarma ve polis bölgede operasyon başlattı. Aksaray polisi de, Aksaray- Adana karayolu girişinde önlem aldı. Bariyer oluşturulup, yol daraltılırken, çelik giyen yaklaşık yüz polis uzun namlulu silahlarla beklemeye başladı. Polis, kentin farklı noktalarında da önlemlerini artırdı. 

Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Krefeld’de tarihi gün: Açıktan ilk ezan okundu İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Enerji şirketlerinden motorin ve benzine gizli zam