İzmir'de 2 kardeş evde ölü bulundu

- Anneleri çalıştığı için dedelerinin kontrolünde evde bırakılan 3 ile 6 yaşındaki kardeşlerin ölüm nedeni araştırılıyor

İZMİR (AA) - İzmir'in Konak ilçesinde, anneleri işe giderken dedelerinin kontrolünde evde bıraktığı 3 ve 6 yaşındaki iki kardeş ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, tekstil işçisi Gülistan Ş, dün işe giderken çocukları Yunus Emre (3) ve Irmak Oral'ı (6), Ballıkuyu Caddesi Akarcalı Mahallesi'ndeki evinde bıraktı.

Evin karşısında oturan dede Tahsin Ş, çocuklarla kahvaltı yaptıktan sonra evine geçti. Öğle saatlerinde torunlarını kontrol etmek için eve gelen dede, Irmak ile Yunus Emre'yi hareketsiz bulunca durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan çocukların hayatını kaybettiği belirlendi.

Cesetler, kesin ölüm nedenlerinin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Çocukların vücudunda darp ve kesici delici alet izine rastlanmadı.

Öte yandan, çocukların yedikleri incelemeye alındı.

Irmak Oral'ın Mehmetçik İlkokulunda okuduğu öğrenildi.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu Yarasanın ısırdığı adam öldü