İsrail'in saldırısında ölen Filistinlilerin cenaze töreni

GAZZE (AA) - İsrail'in bu sabah Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybeden iki Filistinli için cenaze töreni düzenlendi. Mısır...

GAZZE (AA) - İsrail'in bu sabah Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybeden iki Filistinli için cenaze töreni düzenlendi.

Mısır sınırındaki tünelleri hedef alan saldırıda hayatını kaybeden Husam Sufi Refah kentinde, Muhammed Enver el-Akra'nın cenazesi ise Gazze'de toprağa verildi.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı sözcüsü Eşref el-Kudra, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in Refah bölgesine düzenlediği hava saldırısında iki Filistinlinin hayatını kaybettiğini, 5 kişinin yaralandığını belirtmişti. Görgü tanıkları da İsrail'in hava saldırısında Gazze-Mısır arasındaki bir tünelin hedef alındığını söylemişti.

Öte yandan İsrail'den dün yapılan açıklamada, Mısır yönünden Eilat kentine 4 füze fırlatıldığı duyurulmuş, konuya ilişkin Mısır tarafından herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

Tamamen dondurulmuş beyin tekrar çalıştırıldı Aldığı cezadan sonra Demirtaş'tan ilk yorum Cevdet Yılmaz'dan "tasarruf" açıklaması Aracını ilana koyan pişman olup geri çekiyor Bahçeli'den başörtülü hakime karşı çıkanlara tepki Birine beraberlik yetiyor, diğerine galibiyet şart