Isparta'da 14 öğretmen tutuklandı

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde gözaltına alınan 14 öğretmen tutuklandı .

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 14 öğretmen tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan öğretmenler Kadir Y, Selahattin Ö, Mehmet Emin Ç, Mustafa Selim B, Bülent Ş, Mevlüt Ş, İdris T, Kamil T, Ali Y, İlyas Ş, Müslüm E, Ali Sezgin T, Hasan C. ve Hakkı Kadir Ö'nün emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece "FETÖ üyesi oldukları" ve "Anayasal düzene karşı suç işledikleri" iddiasıyla cezaevine gönderildi.
3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye