İsmail Şahmalı, Manisaspor'a çabuk alıştı

- İsmail Şahmalı: - "Sanki bu takıma yeni gelmiş gibi değil, geçen sezondan bu yana bu takımda oynuyormuşum gibi hissediyorum"


MANİSA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un Denizlispor'dan transfer ettiği İsmail Şahmalı, geçen sezondan beri Manisaspor'da oynuyormuş gibi hissettiğini bildirdi.

İsmail Şahmalı, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, geçen sezon şampiyonluk yaşayan iskelet kadronun korunmasının, transferlerin uyum süresi için de avantaj olduğunu belirtti.

Takımda geçen sezondan gelen çok güzel bir arkadaşlığın bulunduğunu bildiren İsmail, şunları kaydetti:

"Tecrübeli bir isim olmama rağmen gittiğim takımlarda uyum problemi yaşayan biriyim ama Manisaspor'da böyle bir sıkıntı yaşamadım. Diğer yeni transferler de uyum sürecini çabuk atlattı. Sanki bu takıma yeni gelmiş gibi değil, geçen sezondan bu yana bu takımda oynuyormuşum gibi hissediyorum. Çok güzel bir arkadaşlık ortamımız var. Bu birlik ve beraberliğin başarıyı getireceğine inanıyorum. Biz, Süper Lig potansiyeli olan bir ekibiz."

İsmail, şampiyonluk için birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, "Bu ligde üç maç üst üste kazanılırsa şampiyonluğa, kaybedilirse küme düşmemeye oynanabilir. Bu ligin garantisi yok. Birlik ve beraberliğini devam ettiren daha çok kazanıyor." ifadelerini kullandı.

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti