Irak'tan "sınır güvenliği işbirliği" açıklaması

- İçişleri Bakanı Araci, Ürdün, Kuveyt ve Suudi Arabistan ile sınır güvenliği konusunda işbirliği içerisinde olduklarını açıkladı

BAĞDAT (AA) - Irak İçişleri Bakanı Kasım el-Araci, "Ürdün, Kuveyt ve Suudi Arabistan ile ortak sınır güvenliği konusunda işbirliği içerisinde olduklarını" belirtti.

Araci, ülkenin güneyindeki Kerbela kentinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Terör örgütü DEAŞ sonrası dönem, sınır kontrolü ve istihbaratın rolünü devreye sokmayı gerektiriyor. Bunun için de Suudi Arabistan, Kuveyt ve Ürdün ile işbirliğimiz söz konusu." dedi.

Iraklı Bakan, 2018'in sınır güvenlik muhafızlarını destekleme ve bunun için tüm ülkelerle işbirliği yapma yılı olacağını ifade etti.



Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu Yarasanın ısırdığı adam öldü 3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında