Irak-İran sınırındaki deprem

BAĞDAT (AA) - Merkez üssü Irak'ın Halepçe ilçesi olan 7,2 büyüklüğündeki deprem sonucu Irak'ta 7 kişinin hayatını kaybettiği, 425 kişinin yaralandığı bildirildi.Irak Kızılayından yapılan yazılı açıklamada, "Irak'ın...

BAĞDAT (AA) - Merkez üssü Irak'ın Halepçe ilçesi olan 7,2 büyüklüğündeki deprem sonucu Irak'ta 7 kişinin hayatını kaybettiği, 425 kişinin yaralandığı bildirildi.

Irak Kızılayından yapılan yazılı açıklamada, "Irak'ın çeşitli kentlerinde hissedilen depremde 7 kişi hayatını kaybetti, 425 kişi yaralandı. Özellikle Süleymaniye'de kamu ve özel binalarda büyük hasarlar meydana geldi." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, ilçelerdeki can kaybı ve hasara ilişkin ise Kelar'da 2 kişinin öldüğü 100'ünün yaralandığı, Derbendihan'da 4 kişinin öldüğü, 100 kişinin yaralandığı Halepçe'de de 100 kişinin yaralandığı belirtildi.

Süleymaniye merkezinde ise 1 kişinin öldüğü, 50'den fazla kişinin de yaralandığı ifade edilen açıklamada, Hanekin'de 75'ten fazla kişinin yaralandığı bilgisine yer verildi.

Tamamen dondurulmuş beyin tekrar çalıştırıldı Erkan Yolaç hayatını kaybetti Cevdet Yılmaz'dan "tasarruf" açıklaması Aracını ilana koyan pişman olup geri çekiyor Aile hekimlerine yeni ilaç yazma yetkisi Aldığı cezadan sonra Demirtaş'tan ilk yorum