iPhone 7 ve Apple Watch ön siparişle Turkcell'de

Turkcell'liler iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile Apple'ın yeni akıllı saati Apple Watch Series 2'yi ön siparişle almaya başladı.

Turkcell'liler iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile Apple'ın yeni akıllı saati Apple Watch Series 2'yi bugünden itibaren ön siparişle alabilecekler.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile Apple Watch Series 2'yi ve ilk nesil Apple Watch Series 1'i bugün itibariyle ön satışa sundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'larını Turkcell'den alanların en yüksek 4.5G hızından yararlanabileceklerini belirterek, "Akıllı telefonlar daha yüksek hızları desteklemeye başladıkça Turkcell 4.5G şebekesinin farkı da daha net anlaşılmaya başlıyor. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’larını Turkcell’den alanlar hem fizy Müzik, TV+, BiP, Akıllı Depo gibi Turkcell’in popüler servislerini hem de Türkiye'deki en yüksek 4.5G hızını deneyimleyebilecek." ifadelerini kullandı.

iPhone 7, iPhone 7 Plus, Apple Watch Series 2 ve Apple Watch Series 1'e sahip olmak isteyenler bugünden itibaren Turkcell.com.tr'den ön sipariş verebilecek veya 14 Ekim'den itibaren Turkcell İletişim Merkezlerinden satın alabilecekler.
Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Krefeld’de tarihi gün: Açıktan ilk ezan okundu Enerji şirketlerinden motorin ve benzine gizli zam Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı