İnegölspor'da sular durulmuyor

- Teknik direktör Güngör'ün sözleşmesini imzaların atılmasının üzerinden bir gün bile geçmeden fesheden yönetim, olağanüstü kongre kararı aldı


BURSA (AA) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor'da, teknik direktör Taşkın Güngör'ün sözleşmesini imzaların atılmasının üzerinden bir gün bile geçmeden fesheden yönetim, kulüpte olağanüstü kongre yapılmasına karar verdi.

İlçede 5 gün önce gerçekleştirilen olağanüstü kongrede başkanlığa seçilen Cebrail Kemer, yönetim kurulu ile 2 saat toplantı yaptı.

Kemer, toplantının ardından gazetecilere, "Olağanüstü kongre kararı aldık. İnegölspor'umuza hayırlı olsun." dedi.

İnegölspor, dün öğle saatlerinde bir yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladığı teknik direktör Taşkın Güngör'ün sözleşmesini imzaların atılmasının üzerinden bir gün bile geçmeden feshetmişti.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye