İki şehirde PKK'ya yataklık operasyonu

Batman'da terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Bitlis'te ise 5 kişi gözaltına alındı

Bitlis ve Batman'da PKK'ya yardım ve yataklık yapanlara yönelik operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı.

Batman'da düzenlenen operasyonda, PKK'ya yardım ve yataklık ettikleri iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Pazaryeri ve Petrolkent mahallelerinde terör örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık ettikleri iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.

BİTLİS'TE 5 GÖZALTI

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlarda 5 kişi gözaltına alındı.

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, "PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin önlenmesi ve deşifre edilmesine yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında; 11.02.2016 günü ilimiz Tatvan ilçesinde, Terör Örgütü Üyesi Olmak, Terör Örgütüne Yardım ve Yataklık Etmek, Terör Örgütüne Eleman Temini ve Silahlı/Bombalı eylem yapmaktan dolayı PKK/KCK terör örgütü üyesi şahıslara yönelik olarak yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde 5 şahıs yakalanmıştır. Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmaları ile birlikte kararlıkla devam etmekte ve edecektir" denildi.

Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Mayıs ayında denize girilebilecek yerler Gazze'de ateşkes umutları suya düştü Yabancıya konut satışında düşüş