Hollanda: 2 - Şili: 0

Stat: Arena de Sao PauloHakemler: Bakary Gassama, Evarist Menkouande, Felicien Kabanda, Joel AguilarHollanda: Cillessen, De Örij, Blind, Janmaat, Vlaar, Sneijder (Dk. 75 Leroy Fer), Robben, Wijnaldum, Dirk Kuyt (Dk. 89 Terence Kongolo), De Jong, Lens (Dk

Stat: Arena de Sao Paulo

Hakemler: Bakary Gassama, Evarist Menkouande, Felicien Kabanda, Joel Aguilar

Hollanda: Cillessen, De Örij, Blind, Janmaat, Vlaar, Sneijder (Dk. 75 Leroy Fer), Robben, Wijnaldum, Dirk Kuyt (Dk. 89 Terence Kongolo), De Jong, Lens (Dk. 69 Memphis Depay)

Şili: Bravo, Jara, Mena, Silva (Dk. 70 Jorge Valdívia), Aranquiz, Gutierrez (Dk. 46 Jean Beausejour), Diaz, medel, Isla, Alexis Sanchez, Vargas (Dk. 81 Mauricio Pinilla)

Goller: Dk. 77 Leroy Fer, Dk. 90+2 Memphis Depay

Sarı Kartlar: Dk. 25 Francisco Silva (Şili), Dk. 64 Daley Blind (Hollanda)

FIFA 2014 Dünya Kupası B Grubu maçında Hollanda, grup liderliği maçında Şili'yi Leroy Fer ve Memphis Depay'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Sao Paulo şehrinde bulunan Arena de Sao Paulo statındaki mücadelede Hollanda'nın gollerini 77. dakikada Leroy Fer ve 90+2. dakikada Memphis Depay attı. Şili ise karşılaşma boyunca herhangi bir gol kaydedemedi.

CİHAN

Türkiye'den İran'a arama kurtarma desteği Cumhurbaşkanı ve dışişleri bakanı kurtarılamadı Fenerbahçe deplasmanda 10 kişiyle kazandı İran Cumhurbaşkanının helikopteri kaza geçirdi Tutuklananlar arasından ilginç bir isim çıktı Cumhurbaşkanından "sokak köpekleri" talimatı