Hırvatistan'ın aday kadrosu açıklandı

- Teknik Direktör Cacic, 2018 FIFA Dünya Kupası elemelerinde Kosova ve Finlandiya ile deplasmanda oynayacakları maçların aday kadrosunu belirledi


ZAGREB (AA) Hırvatistan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ante Cacic, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda deplasmanda oynayacakları Kosova ve Finlandiya maçlarının aday kadrosunu açıkladı.

Hırvatistan Futbol Federasyonunun (HNS) resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, 6 Ekim'de Kosova ile Arnavutluk'un İşkodra şehrinde, 9 Ekim'de ise Finlandiya ile Tampere şehrinde oynayacakları maçların kadrosuna çağrılan futbolcuların 3 Ekim'de Zagreb'de toplanacağı bildirildi.

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda Türkiye'nin de yer aldığı grupta ayrıca İzlanda ve Ukrayna da bulunuyor. Gruptaki ilk maçında Hırvatistan, Türkiye ile evinde 1-1 berabere kalmıştı.

Cacic'in Kosova ve Finlandiya maçlarının aday kadrosuna davet ettiği isimler şöyle:

Kaleciler: Danijel Subasic (Monaco), Lovre Kalinic (Hajduk Split), Ivan Vargic (Lazio)

Savunma: Vedran Corluka (Lokomotiv Moskova), Domagoj Vida (Dinamo Kiev), Ivan Strinic (Napoli), Dejan Lovren (Liverpool), Sime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivaric (Dinamo Zagreb), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen)

Orta saha: Luka Modric (Real Madrid), Ivan Rakitic (Barcelona), Ivan Perisic (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Mateo Kovacic (Real Madrid), Marcelo Brozovic (Inter),

Forvet: Marko Pjaca (Juventus), Duje Cop (Sporting Gijon), Mario Mandzukic (Juventus), Nikola Kalinic (Fiorentina), Andrej Kramaric (Hoffenheim)


Lüks düşkünü vekillere sert çıktı FED altıncı kez aynı kararı aldı Türkiye de davaya müdahil Yüksek İstişare Kurulu'ndan 'Yeni Anayasa' mesajı Taksim ısrarında polisler yaralandı Sakarya'da 8 gündür kayıp olan kişi ölü bulundu