HDP Eş Genel Başkanı Kemalbay'a gözaltı kararı

HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay ve 16 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 17 kişiden 8'i gözaltına alınırken Kemalbay ve diğer 8 kişi daha aranıyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma kapsamında 17 kişi hakkında gözaltı kararı almıştı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, sabah erken saatlerde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, zanlılardan Hacer Ö. Diyarbakır'da, Ahmet K. Antalya'da, Musa P, Onur H, Fadime Ç, Özlem Eylem T, Naci S. ve Keziban K. ise İstanbul'da gözaltına alındı.

HDP Eş Genel Başkanı Kemalbay'ın da aralarında bulunduğu diğer zanlılar aranıyor.

Zanlıların, HDP'nin geçen hafta sonu düzenlediği Kadın Konferansı'nda Zeytin Dalı Harekatı aleyhinde bildiri okudukları ve açıklamalarda bulundukları kaydedildi.

Meteoroloji uyardı çöl sıcakları geliyor Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Kırkpınar sonuçları belli oldu Emniyet kararnamesi yayımlandı Togg’dan Sıfır Faizli Kredi Kampanyası Muhittin Böcek tutuklandı