Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak

- Ramazan Bayramı tatili süresince 4 şehirde sıcaklığın mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyredeceği öngörülüyor

ESKİŞEHİR (AA) - Bursa, Eskişehir, Kütahya ve Bilecik'te, Ramazan Bayramı tatili süresince sıcaklığın mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, 24-27 Haziran'da Eskişehir, Bursa, Bilecik ve Kütahya'da havanın parçalı ve az bulutlu geçeceğinin öngörüldüğü bildirildi.

Hava sıcaklıklarının bayram tatili süresince artmaya devam edeceği belirtilen açıklamada, sıcaklığın bölge genelinde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyredeceği kaydedildi.

Bayram tatili süresince en yüksek hava sıcaklıklarının Eskişehir, Bilecik ve Kütahya'da 31-32, Bursa'da ise 32-34 derece olmasının tahmin edildiği aktarıldı.

Tamamen dondurulmuş beyin tekrar çalıştırıldı Erkan Yolaç hayatını kaybetti Cevdet Yılmaz'dan "tasarruf" açıklaması Aracını ilana koyan pişman olup geri çekiyor Aile hekimlerine yeni ilaç yazma yetkisi Aldığı cezadan sonra Demirtaş'tan ilk yorum