Hatay'da terör operasyonu: 17 gözaltı

- Terör örgütü propagandası yaptıkları iddiasıyla aralarında HDP il yöneticilerinin de bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı

HATAY (AA) - Hatay'da, terör örgütü PYD/PKK/KCK/-YPG propagandası yaptıkları öne sürülen ve aralarında HDP il yöneticilerinin de bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, basın açıklamaları adı altında terör örgütü propagandası yapan ve Zeytin Dalı Harekatı'nı itibarsızlaştırmaya çalışan kişilere yönelik çalışma başlattı.

Ekiplerin belirlediği adreslere düzenlenen operasyonda, aralarında HDP il yöneticisi ve parti üyelerinin de bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlıların, emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kırkpınar sonuçları belli oldu Sözleşmeli personelin ücret tavanlarına zam 2024-KPSS Branş Bazında Sıralamalar Güncellendi Togg’dan Sıfır Faizli Kredi Kampanyası Şehit sayısı 8'e yükseldi Konut bir yatırım aracı olmaktan çıkarılmalı