Hatay'da FETÖ/PDY soruşturması

- Operasyon kapsamında aralarında iş adamı ve memurların bulunduğu 27 kişi gözaltına alındı

HATAY (AA) - Hatay'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda aralarında iş adamı ve memurların da bulunduğu 27 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İskenderun ilçesinde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında polis ekipleri operasyon düzenledi.

Operasyonda, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar'ın kardeşi İsa Karasayar'ın da arasında yer aldığı iş adamı ve memur, 27 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Milletvekili Karasayar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yargıya güvendiklerini belirterek "Araştırılacak, soruşturulacak. Zaten benim anlayışımda, kendi öz oğlum da olsa bu işe destek vermişse gerekli cezayı görsün. Tabii bilemiyoruz, ne desek boş." ifadesini kullandı.

Karasayar, kardeşine güvendiğini ve böyle bir şey yapacağını düşünmediğini kaydetti.

KPSS ile memur alımında tercih işlemi başladı Bedelli Askerlik tutarı güncellendi LGS sonuçları açıklandı Borsa İstanbul'da "Terörsüz Türkiye" etkisi Bitcoin bir kez daha rekor kırdı Direğe çarpan Tesla ikiye bölündü, 2 kişi öldü