Hamza Hamzaoğlu: Mağlup olabiliriz ama bu şekilde mağlup olmamalıyız

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımının mağlup olabileceğini ancak bu şekilde mağlup olmaması gerektiğini söyledi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımının mağlup olabileceğini ancak bu şekilde mağlup olmaması gerektiğini söyledi.

Takımının deplasmanda Beşiktaş'a 3-0 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam, bir an önce toparlanmaları gerektiğini belirterek "Bu akşam son haftalardaki gibi hiçbirşey oynamadan bir maç oynadık. Bir kaç haftadır yeniliyorduk ama iyi futbol oynuyorduk. Bugün o futbolumuzdan da eser yok. Bir kaç haftadır UEFA Kupası'na gidebilir miyiz hayali bizim kendimizi gerçek anlamda görmemizi engelledi. İyi futbol oynamazsanız rakiplerinizin sizin yerinizi bildiriyor. Beşiktaş'ta bize bugün yerimizin ne olması gerektiğini bildirdi. Kendimizi iyi analiz etmemiz gerekiyor. Bir an önce toparlanıp eski günlerimizi yakalamamız gerekiyor. Biz mağlup olsak dahi iyi futbol oynamamız lazım." diye konuştu.

Hamzaoğlu, erken gol yemelerinin kendilerini etkileyip etkilemediği sorusuna ise "Sonuç ne olursa olsun aynı şekilde oynamaya doğruları yapmamız gerekiyor. Bu işi toparlamamız lazım. Mağlup olabiriz ama bu şekilde mağlup olmamalıyız." diye cevapladı.

Basın toplantısına katılan ibrahima Sonko da "Bugün inanç eksikliğimiz vardı. Maçı kazanacağımıza inanmadığımızı düşünüyorum. Kötü bir futbol oynadık. Hocamızı hayalkırıklığını uğrattık. Ligden düşme potasnıdan uzak kalmalıyız. Bu sorunları çözüp daha iyi sonuçlar almaya çalışacağız." dedi.

Basın toplantısına katılan diğer bir futbolcu Kuate ise 'Yeterince iyi değildik. Savaşmak zorundaydık. Sahada hiçbir şekilde takım ruhunu gösteremedik. Kaybetmemize sebep oldu. Umuyorum ilerleyen haftalarda sorunları çözüp maçları kazanacağız." diye konuştu. CİHAN

Tamamen dondurulmuş beyin tekrar çalıştırıldı Erkan Yolaç hayatını kaybetti Cevdet Yılmaz'dan "tasarruf" açıklaması Aracını ilana koyan pişman olup geri çekiyor Aile hekimlerine yeni ilaç yazma yetkisi Aldığı cezadan sonra Demirtaş'tan ilk yorum