Hakkari’de PKK operasyonu 10 gözaltı

Hakkari ve Çukurca ilçesinde jandarma ekipleri tarafından PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 10 şahıs gözaltına alındı.

Hakkari ve Çukurca ilçesinde jandarma ekipleri tarafından PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 10 şahıs gözaltına alındı.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışma başlattı. Bu çalışmalar kapsamında ilimiz merkez ve Çukurca ilçesinde “PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan aranan şahısları yakalamak amacıyla yapılan operasyon neticesinde 10 şahıs gözaltına alınmış olup; 1 şahsın araması devam etmektedir. Yakalanan şahısların ikamet adreslerinde yapılan aramada; 13 adet cep telefonu, 1 adet (Geçici Köy Koruculuğu görevinde zimmetli) AK-47 uzun namlulu silah, bu silaha ait 4 şarjör ve 150 fişek, 5 adet dijital materyal, 2 adet bilgisayar ile bölücü terör örgütüne ait afiş ve bez parçaları ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir” denildi.
Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Mayıs ayında denize girilebilecek yerler Gazze'de ateşkes umutları suya düştü Yabancıya konut satışında düşüş