Haftanın MVP'si Langford

- Unics Kazan'ın ABD'li basketbolcusu Langford, THY Avrupa Ligi'nde beşinci haftanın en değerli oyuncusu seçildi


ANKARA (AA) - THY Avrupa Ligi'nde Rus temsilcisi Unics Kazan'ın ABD'li basketbolcusu Keith Langford, beşinci haftanın en değerli oyuncusu (MVP) oldu.

Organizasyonun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, deplasmanda Fenerbahçe'yi 81-73 yenen Rusya'nın Unics Kazan takımında forma giyen Langford, üstün performansının ardından 36 verimlilik puanıyla sezonun beşinci haftasında MVP ödülüne layık görüldü.

Karşılaşmayı 28 sayı, 10 ribaunt ve 4 asistle tamamlayan 33 yaşındaki skorer oyuncu, üç sayılık atışlarda 9'da 4, serbest atışlarda ise 4'te 4 isabetle oynadı.

Litvanyalı forvet Paulius Jankunas da 36 verimlilik puanı toplamasına karşın takımı Zalgiris'in konuk ettiği Darüşşafaka Doğuş'a 83-80 yenilmesi nedeniyle MVP ödülünü alamadı. Jankunas, maçta 21 sayı, 11 ribaunt, 3 asist ve 2 top çalmalık performans sergiledi.

MVP değerlendirmesinde bu iki basketbolcuyu, 33 verimlilik puanıyla yine Unics Kazan'dan Artsiom Parakhouski takip etti. Belaruslu pivot, karşılaşmayı 20 sayı, 12 ribaunt, 2 top çalma ve 2 blokla tamamladı.

Hava sıcaklıkları bir anda düşecek Dolar uzun aradan sonra 32 TL'nin altına geriledi Evlilik kredisi 10 gün sonra hesaplara yatıyor Bağımsız Filistin için önemli bir adım Konvoy, makam araçları yerine otobüs İsrail protestoları gölgesinde Eurovision