Güvenlik masrafları da karşılanmayacak

Kraliyet ailesinden ayrılan Meghan Markle ve Prens Harry'nin güvenlikleri ile ilgili bir sorun olmayacağını belirten Kraliyet Yönetimi, çiftin artık güvenlik masraflarının da karşılanmayacağını duyurdu.

Kanada'nın Kamu Güvenliği Bakanlığı yetkilileri, Prens Harry ve Meghan Markle'ın resmi olarak kraliyet ailesi üyeliğinin sona ereceği 31 Mart'tan itibaren çiftin güvenlik masraflarıyla ilgili herhangi bir ödeme yapılmayacağını duyurdu. Çiftin güvenlik masraflarının yıllık 20 milyon sterlini bulduğu belirtiliyor. Geçtiğimiz ocak ayında Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Prens Harry, eşi ve oğlunun ülkede güvenli bir şekilde yaşayabileceklerini ve bu konudaki gerekli adımların atılacağını söylemişti. Ancak Bakanlık, çiftin resmi olarak kraliyet ailesi üyesi olmaktan çıktığı andan itibaren harcamaları karşılamayacağını duyurdu.

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Atanacak öğretmen sayısı açıklandı Gazze'de ateşkes umutları suya düştü