Güreş camiası iftarda buluştu

- İftar yemeğine federasyon başkanı Aydın'ın yanı sıra Spor Genel Müdür yardımcısı Murat Kocakaya, bakanlık ve teşkilat çalışanları, federasyon yetkilileri, eski ve yeni güreşçiler ile pehlivanlar katıldı - Spor Genel Yardımcısı Kocakaya: - "Güreş, Türkiye'nin her zaman yüz akı oldu"

ANKARA (AA) - Türkiye Güreş Federasyonunun düzenlediği iftar yemeği güreş camiasını bir araya getirdi.

Ankara'da bir otelde düzenlenen iftar yemeğine federasyon başkanı Musa Aydın'ın yanı sıra Spor Genel Müdür yardımcısı Murat Kocakaya, bakanlık ve teşkilat çalışanları, federasyon yetkilileri, eski ve yeni güreşçiler ile pehlivanlar katıldı.

İftarda konuşan Kocakaya, güreşin bugüne kadar kazandığı olimpiyat şampiyonlukları ile gurur duyduklarını belirterek, "Güreş, Türkiye'nin her zaman yüz akı oldu. Bir sonraki iftarımızda inşallah Rio'da kazandığımız madalyaları kutlayacağız" dedi.

Federasyon başkanı Aydın da iftardaki konuşmasında Ramazan ayının yardım ve dayanışma ayı olduğunu ifade etti.

Aydın, 2016 Rio Olimpiyatları'na 14 kota kazandıklarını belirterek, "14 kota büyük bir rakam. Bu kotayla Rusya'nın ardından dünyada ikinci sıradayız. Bizimi amacımız ülkemizi Rio'da başarı ile temsil etmek. Rio'da yarışacak güreşçilerimiz için sizlerden dua bekliyoruz" ifadelerini kullandı.




İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti