Güney Afrika’da insan eti yediği iddiasıyla 4 kişi tutuklandı

JOHANNESBURG (AA) - Güney Afrika, Kwazulu-Natal eyaleti Rensburgdrift bölgesinde dört kişinin insan eti yediği suçlaması ile tutuklandığı bildirildi. Yerel basında çıkan haberlere göre, Kvazulu- Natal Polis Sözcüsü Thembeka Mbhele, 30'lu...

JOHANNESBURG (AA) - Güney Afrika, Kwazulu-Natal eyaleti Rensburgdrift bölgesinde dört kişinin insan eti yediği suçlaması ile tutuklandığı bildirildi.

Yerel basında çıkan haberlere göre, Kvazulu- Natal Polis Sözcüsü Thembeka Mbhele, 30'lu yaşlarındaki Nino Mbatha, Sthembiso Sithole, Lindokuhle Masondo ve Lungisani Magubane'nin, bir genç kızı öldürme ve parçalayarak yeme suçundan tutuklandığını belirtti.

Mbhele, 4 kişinin de suçlarını itiraf ettiğini ve haftaya Estcourt Sulh Ceza Mahkemesinde yargı önüne çıkacağını kaydetti.

Tamamen dondurulmuş beyin tekrar çalıştırıldı Aldığı cezadan sonra Demirtaş'tan ilk yorum Cevdet Yılmaz'dan "tasarruf" açıklaması Bahçeli'den başörtülü hakime karşı çıkanlara tepki Birine beraberlik yetiyor, diğerine galibiyet şart Cumhurbaşkanından "sokak köpekleri" talimatı